logo leijonaemot

 

Leijonaemot ry on perustettu vuonna 2005 ja sen toiminnan tarkoitus on edistää vertaistukitoimintaa erityislasten vanhempien kesken sekä vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä. Lisäksi yhdistys tukee jäsentensä jaksamista ja hyvinvointia. Leijonaemot tukee erityislasten vanhempia yli lasten diagnoosirajojen ja antaa konkreettista apua erityislasten vanhemmille. 

Meillä on kuukausittain kokoontuvia vertaistukiryhmiä ympäri Suomen, oma suljettu Facebook-ryhmä ja Leijona-chatin keskusteluryhmät, jossa voit vaihtaa ajatuksia arjen keskellä. Järjestämme myös voimaannuttavia päiviä ja viikonloppuja, joissa voit kerätä voimia ja jatkaa taas.

Leijonapartio tukee vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten perheitä järjestämällä kriisitilanteessa olevalle perheelle apua. Leijonapartiolta voivat apua pyytää kaikki erityislapsiperheet, etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenperheet. Kyse on lyhytaikaisesta tuesta ennen kuin yhteiskunnan palvelut saadaan perheen tueksi.

Lisätietoa toiminnastamme löydät seuraavista linkeistä:
Leijonapartio, apua kotiin
Leijonaluuri, vertaistukipuhelin
Lue lisää internetsivuiltamme

Leijonaemot ry
Espoon järjestöjen yhteisö, Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo 
puh. 040 487 7209
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.