Palvelupolkumallin järjestöt ja muut toimijat

Autismiliitto JPG 002

Autismiliitto edistää ja valvoo autismikirjon henkilöiden ja heidän läheistensä etujen ja yhdenvertaisuuden toteutumista yhteiskunnassa.

Liitolla on koulutettuja vapaaehtoisia vertaisperheitä, joihin voi olla yhteydessä kun arjessa jaksaminen mietityttää tai kun haluaa jakaa ilon ja onnistumisen kokemuksia. Arjessa alkuun -vertaisosaajilta saa tukea, kun autismikirjon diagnoosi on vielä tuore.

Lisätietoa toiminnastamme löydät seuraavista linkeistä:

 

Autismiliitto ry

Nuijamiestentie 3 B, 00400 Helsinki

Puh. 010 315 2800.

Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

epilepsialiitto

Epilepsialiitto on valtakunnallinen potilasjärjestö epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen. Epilepsialiiton tavoitteena on avoin ja asiallinen suhtautuminen epilepsiaan sekä laadukas hoito ja kuntoutus kaikille sairastaville.

INVALIDILIITTO CMYK

Invalidiliiton toiminta edistää ja kehittää fyysisesti vammaisten ja toimintakyvyltään erilaisten henkilöiden ja heidän läheistensä mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainosta elämään.

 kehitysvammaliitto

Kehitysvammaliitto toimii yhdenvertaisuuden puolesta ja tähtää siihen, että kehitys- ja puhevammaiset ihmiset pääsevät pois marginaalista kaikilla elämänalueilla. Tuotamme uutta tietoa ja välitämme sitä muun muassa verkkopalveluidemme kautta. Tuotamme materiaaleja opetukseen ja kuntoutukseen. Koulutamme alan henkilökuntaa ja vammaisia ihmisiä sekä heidän läheisiään.

logo leijonaemot

Leijonaemot ry on perustettu vuonna 2005 ja sen toiminnan tarkoitus on edistää vertaistukitoimintaa erityislasten vanhempien kesken sekä vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä. Yhdistys tukee erityislasten vanhempia, perheitä ja erityislasten sisaruksia.