Tässä osassa Palvelupolkumallia käsitellään lapsen, nuoren ja perheen elämänmuutosta äkillisen tapaturman, potilasvahingon tai hoitovirheen seurauksena. Löydät tietoa eri vammatyypeistä, palvelujärjestelmästä ja perheiden kokemuksia muuttuneessa elämäntilanteessa.

TATU ry on tapaturmaisesti loukkaantuneiden ja vammautuneiden lasten, nuorten ja heidän perheidensä tukiyhdistys, joka toimii valtakunnallisesti ja ylläpitää Palvelupolkumalli.fi –portaalia. TATU ry ylläpitää myös nuorille suunnattua Tartu tulevaisuuteen.fi -portaalia, jossa on tapaturmaisesti loukkaantuneiden ja vammautuneiden nuorten tarinoita sekä tietoa erilaisista elämänpoluista ja saatavilla olevista tukimuodoista. Lue lisää TATUn toiminnasta.

Polkukuva

Keräämme palautetta ja kehitysideoita sivuston kehittämiseksi.

Voit palata tähän kyselyyn klikkaamalla Anna palautetta -painiketta sivun yläreunassa.

Ideoita, ajatuksia?

Osallistu arvontaan

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan TATU ry:n huppari ja pipo! Jätä siis yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.  Arvonta suoritetaan TATUn "syntymäpäivänä" 24.10. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Muussa tapauksessa nimi ja sähköpostitiedot eivät ole pakollisia.

Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua arvontaan