Parisuhdekeskus Kataja

Parisuhdekeskus Kataja ry on valtakunnallinen, vuonna 1994 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Tuemme pareja ja koulutamme vapaaehtoisia ja ammattilaisia.

Järjestön rahoitus muodostuu STEA:n myöntämästä tuesta, sekä yhdistyksen rahoituksesta. Rahoituksesta osa on kohdennettu Tukea parisuhteeseen, kun perheessä on sairautta –toimintaan. Toiminnassa tehdään tiivistä yhteistyötä potilasjärjestöjen kanssa. Parisuhdekeskus Kataja koordinoi myös valtakunnallista parisuhdeverkostoa. Parisuhdeverkosto suunnittelee vuosittain valtakunnalliset Parisuhdepäivät ja Parisuhdeviikon.

TUKI. Järjestämme luentoja ja kursseja, puhelinneuvontaa, chat-neuvontaa sekä parineuvontaa verkossa. Vapaaehtoisille ja ammattilaisille järjestämme koulutuksia.

TIETOA. Parisuhdepuhelin palvelee maanantaisin klo 14-16 numerossa 050 337 9053. Päivystyschat palvelee ti-ke kello 12-15 Hyvä kysymys-verkkoalustalla. Kalenteristamme löydät ajantasaiset tapahtumamme https://parisuhdekeskus.fi/kalenteri/ ja osoitteesta https://parisuhdekeskus.fi/tietoa-sairauksesta/ tuottamamme podcastit, videot ja artikkelit niiden parien tueksi, joiden jollakin perheenjäsenellä on sairautta tai erityisen tuen tarvetta.

MITEN MUKAAN TOIMINTAAN. Parisuhdekeskus Katajan vapaaehtoistoimintaa on monipuolista ja voit käyttää hyödyksi osaamistasi tai tulla avoimin mielin kouluttautumaan ihan uuteen tehtävään.

Vapaaehtoisena voit toimia:

  • vertaisena ryhmächatissa
  • luennon ohjaajana – myös verkkoluennoilla
  • vertaisryhmän ohjaajana – myös verkkoryhmissä
  • voit myös tuoda omia ideoita!

Lue lisää: https://parisuhdekeskus.fi/tule-mukaan/